Keuken laten inbouwen

’t Höfke Keuken- & Interieurbouw produceert en monteert volledige inbouwkeukens. Alle soorten: zowel strak en modern als landelijk. En alle maten: ’t Höfke is gespecialiseerd in maatwerk inbouwkeukens. Voor elke ruimte is er een passende keuken. Paul Wolters van ‘t Höfke maakt de kastjes en bladen precies pas, ook bij afwijkende maten en hoeken.

Laat uw keuken monteren door een vakman

Kies zelf hoe uw keuken eruitziet. Allround vakman Paul Wolters werkt graag met massief hout en andere duurzame materialen. Zeker als u voor een niet-standaard keuken kiest, is nauwkeurigheid belangrijk. Paul Wolters werkt precies en geduldig zodat er in het werk geen fouten ontstaan. Alles wordt netjes werkend afgeleverd.

Wanneer kiest u voor een nieuwe inbouwkeuken?

Het is tijd uw keuken te vervangen als u erop uitgekeken bent. Of wanneer er beschadigingen in bijvoorbeeld het aanrecht zijn waarin onhygiënisch vuil zich ophoopt. Gemiddeld is een keuken na 20 jaar aan vervanging toe. De prijs van de inbouwkeuken hangt af van de grootte en de materialen van werkbladen, frontjes, kranen en dergelijke. Paul Wolters geeft u graag advies hierover.

TIP
voor uw inbouwkeuken

Overweegt u een nieuwe keuken? Neem dan tijdig contact op met Paul Wolters. Hij geeft u graag advies over indeling, materialen en apparatuur. Samen bepaalt u het definitieve ontwerp van de keuken. Paul meet alles na en stelt een begroting en werkplan op. U krijgt zijn advies als vakman, en een reële opgave van de tijd en kosten.

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Paul denkt graag met u mee.
Menu