Keuken- & Interieurbouw

Paul Wolters is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en inbouwen van maatwerk keukens, inloopkasten, schuifdeuren en badkamermeubels.

Heb je al een ontwerp klaarliggen of weet je nog niet precies wat je wilt? Paul laat je zien wat de mogelijkheden zijn en adviseert over ontwerp, inrichting en materialen. Hij beschikt over een eigen timmermanswerkplaats voor grote en kleine projecten.

Professionele werkplaats en zorgvuldige montage ter plekke door timmerman.

’t Höfke maakt meubels en interieurs op maat

Keukens

Maatwerk keukens in kleur en materiaal naar eigen keuze, op basis van jouw wens en idee mét advies van de vakman. Degelijke afwerking en precies passend ingebouwd.

Inloopkasten

Een inloopkast voor in een deel van de slaapkamer of in een aparte kamer. De indeling van de kast wordt aan uw wensen aangepast. Ook met schuifdeuren en als roomdivider.

Schuifdeuren

Schuifdeuren besparen enorm veel ruimte in jouw huis. In elke wand kan een passende schuifdeur worden geplaatst. Op maat en perfect afgewerkt.

Badkamermeubels

Een badkamermeubel tot op de millimeter op maat gemaakt voor jouw badkamer. Afgewerkt met olie of lak ter bescherming tegen de hoge luchtvochtigheid in de badkamer.

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Paul denkt graag met je mee.
Menu