Vakmanschap in keukens en interieurbouw

Ervaren interieurbouwer en allround timmerman Paul Wolters is de trotse eigenaar van ’t Höfke Keuken- & Interieurbouw. Paul is helemaal op zijn plek in zijn timmermanswerkplaats. Hij heeft een scherp timmermansoog en zijn handen kunnen maken wat zijn ogen zien. Hij levert altijd maatwerk en geniet ervan om mooie oplossingen te vinden voor moeilijke hoekjes.

Keukens, meubels en interieurs op maat

Oude huizen, nieuwe huizen … geen huis is hetzelfde. Bij het ontwerpen van de keukens en meubels meet ik zeer zorgvuldig de specifieke afmetingen en hoogte van de beschikbare ruimte in. Ook houd ik rekening met de ligging van leidingen voor water, elektriciteit en gas.

Met aandacht, netjes en schoon gewerkt

In mijn werkplaats bouw ik de keuken of het meubel zo ver mogelijk af. Daarna wordt alles bij jou thuis ingebouwd. Dat doe ik netjes en schoon, zonder rommel achter te laten. Ik zorg ervoor dat alles werkt en soepel opent en sluit.

Precies zoals jij het wilt

Jouw persoonlijke voorkeuren en gewoontes bepalen het ontwerp. Welke vormen, materialen en kleuren vindt u mooi? Gaan de kastjes naar links of naar rechts open? Je krijg mijn deskundig advies over het realiseren van jouw interieur op maat.

Oriëntatie

In een vrijblijvend oriënterend gesprek worden je wensen besproken. Misschien heb je nog geen idee wat je precies wilt realiseren, of je hebt alle plannen al klaar. We bespreken samen de mogelijkheden en ideeën.

Ontwerpen

Naar aanleiding van het oriënterend gesprek, wordt de offerte gemaakt. Ik werk open en transparant, zo komen we allebei niet voor verrassingen te staan. Na de goedkeuring van de offerte wordt het plan verder uitgewerkt.

Creatie

Komt het tot een opdracht, dan komt ik nog eens alles nauwkeurig meten en ga ik aan de slag in de werkplaats. Alles wordt zoveel mogelijk voorbereid in de timmerwerkplaats, zodat alles soepel verloopt op locatie.

Montage

Ik ben van begin tot eind bij het project betrokken. Ook de montage doe ik zelf. Dat is een voordeel, ik weet immers alle ins en outs van het project. Alles wordt netjes en werkend door mij persoonlijk opgeleverd.

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Paul denkt graag met je mee.
Menu