Een inloopkast voor elk interieur

Je ziet ze steeds meer: inloopkasten in slaapkamers. Ideaal om in een oogopslag de inhoud van de kast te zien. Door een goed ingerichte inloopkast heeft u geen andere kasten meer nodig.  Ook dat scheelt ruimte. Voor veel mensen voelt het als luxe om hun inloopkast in te lopen en hun garderobe of hobbyspullen overzichtelijk opgeruimd te zien.

Zelfs in kleine ruimtes past een inloopkast. Vaak is dat handiger dan een kast met draaideuren.

Op maat gemaakt in eigen werkplaats

‘t Höfke Keuken- en Interieurbouw produceert op maat gemaakte inloopkasten in eigen professioneel ingerichte timmermanswerkplaats. Paul Wolters overlegt samen met u over indeling en materialen, en ontwerpt een unieke kast voor uw interieur. Gemaakt van materiaal naar keuze en perfect afgewerkt.

Inloopkast met of zonder schuifdeuren

Inloopkasten kunnen met of zonder schuifdeuren worden opgeleverd. Als deze in een kleine ruimte wordt geplaatst zijn schuifdeuren niet nodig. Als een inloopkast in een deel van de slaapkamer wordt geplaatst zijn schuifdeuren een goede optie.

Paul Wolters maakt schuifdeuren op maat passend op elke kast. Het beslag en de deurgrepen bepalen de looks van de schuifdeuren. Paul adviseert u graag over deze materialen.

Bent u toe aan een nieuwe inloopkast? Paul denkt graag met u mee.
Menu